Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? 31. oktober starter en landsdekkende kampanjeuke om egenberedskap.

Er du i risikogruppa og ønsker influensavaksine?

Heimevernet informerer om at de skal ha  samvirkeøvelse med 133 Luftving i uke 43 (fra 23.oktober-30.oktober).

20.oktober er den nasjonale refleksdagen.

Bogen sangforening er i år 86 år. Koret er et aktivt kor som både opptrer lokalt og i regionen. Et generasjonsskifte er på gang og nå søker de nye sangere. Du ønskes velkommen til å høre på korøvelsen, drikke kaffe og prate med koret tirsdag 25. oktober kl. 18.30 i Bogen kapell.

Det er mye som skjer på boligfronten i Evenes.

Årets TV-aksjon er søndag 23.oktober. Inntektene går i år til "Leger uten grenser".

Den tredje torsdagen i oktober er det den nasjonale refleksdagen (20.oktober).

Dersom du trenger hjelp til å bestille influensavaksine, kan du ta kontakt med kommunen.

Evenes, Gratangen, Lødingen og Narvik kommune inngår samarbeid om samhandling innen beredskap.