Evenes skole

Evenes skole er en 1-10 skole. Skolen ligger på Liland, midt i boligfeltet, men likevel nært hav og utmark. Skolens uteområde og nærmiljøet er meget godt tilrettelagt og gir gode muligheter for en aktiv skole der elevene får utfolde seg. 

Evenes skole er en helt ny skole som er bygget i heltre. I tilknytning til skolen har vi en helt ny flerbrukshall, også denne i heltre. Eveneshallen som den heter,  inneholder også basseng. Her finner du mer informasjon om Eveneshallen

Skolen har totalt 127 elever og 28 ansatte i skole og SFO.  Skolens hovedmålsetting er å være en arena der læreplanens verdigrunnlag legges til grunn for opplæringen og hele virksomheten. Sosial læring og kompetanse i fagene skal gå hånd i hånd. Vi ønsker at vår skole skal være en skole for alle. Se virksomhetsplan her. (PDF, 406 kB)

Like ved skolen fins Rudolfbakken aktivitetspark (m/blant annet frisbeegolfbane) samt turstianlegget i Lilandsfjellet (se Liland IFs turkart nederst). Det er dessuten kort vei til både Liland IFs kunstgressbane og butikken. Evenes frivilligsentral/Evenes Omsorgssenter er nærmeste naboer og frivilligsentralen har et fritidstilbud etter skoletid for ungdomstrinnet.

Skoledag med isfiske på Sundisen Vebjørn Robertsen

Besøkadresse:

Bjellgamveien 15, 8534 Liland. 

Kontaktinformasjon:

Her finner du kontaktinformasjon til skolens ansatte.

Turkart Liland IF - Klikk for stort bilde