Nytt om tekst til EvenesNytt

Pga stadig flere tekstfilformater og mer bruk av flere forskjellige delingsapper/skylinker med tekstfiler, så ber vi om at tekst til EvenesNytt heretter kopieres og limes direkte inn i mail, dvs. ikke send tekst som vedlegg eller delingslinker.

Noen gjør det allerede og siden det er så praktisk, ber vi alle dere kopiere tekst og lime teksten rett inn i mail (ikke legg ved tekstfil). Dette er mye bedre for oss enn å få tekst på mange forskjellige måter og steder. Dere kan trygt stole på at vi gjør god layout og gjør god tekstformatering, dvs. ikke send tekst som vedlegg eller delingslinker.

Plakater i A4 format og bilder sendes som vedlegg som vanlig. Man kan regne med at 3 bilder pr. arrangement blir brukt men er det plass, så bruker vi flere.

Derimot; hvis dere har et arrangement som dere allerede har lagt ut på facebook eller hjemmeside, så holder det å sende linken til arrangement på mail til oss, dvs. kopier facebookarrangementnettadressen og lim inn i mail) . Vi kopierer infoen om arrangementet og setter inn i EvenesNytt.

NB! Vi bruker ikke Messenger ifm EvenesNytt, kun info pr. mail.

Vi benytter anledningen til å rette en stor takk til alle lag og foreninger og andre som sender inn stoff og gjør EvenesNytt til den flotte infoavisa den er - for alle våre innbyggere og andre! 

Banner EvenesNytt - Klikk for stort bildeBanner EvenesNytt