Boliger og tomter i Evenes

Har du tatt valget om å flytte til Evenes, men lurer på hvor du skal bo? Da kan denne siden hjelpe deg. Her finner du en oversikt over de forskjellige bygdene, tomtene som er til salgs, leie-til-eie-leiligheter, og forskjellige boligprosjekter.

Leie, eie eller leie-til-eie?

Det bygges i stort tempo i hele kommunen. Noen leiligheter er til leie, noen er på forsvarskontrakt og vil ikke komme på det private markedet, noen er til salgs, og noen er med konseptet leie-til-eie. Leie-til-eie vil si at kommunen har kjøpt leilighetene, og leier den ut til deg i 3-5 år, før du får mulighet til å kjøpe den. 

På siden "Leie-til-eie" kan du lese mer om hvordan du kan få deg din egen bolig i Evenes. De eneste kravene er at du er ung, har fast inntekt og blir folkeregistrert i kommunen. Du trenger ikke egenandel.

Hvor bygges det?

Evenesmark, Høgtun

På Høgtun i Evenesmark er det bygd ca. 30 leiligheter som er til leie. Ta kontakt med Rino Santocono hos "Folk i Husan" om du ønsker å leie. 

På Parten-eiendommen kommer det 16 småhus. De husene bygges til Forsvarsbygg, og er ferdig ila. 2023.

Bogen

Tolv småhus bygges til Forsvarsbygg på Kleiva. ”Skoletomta” er i oppstart/regulering.

Liland

Evenes boligutleie har allerede ferdigstilt de tolv første leilighetene for Forsvarsbygg på Liland. De ferdigstiller nå seks leiligheter som kommer for salg for unge voksne under 34 år. Fire leiligheter er allerede reservert. Ta kontakt med tilflytterteamet om du er interessert.

Liland sjøpark er ferdigregulert med 50-80 boenheter. Les om Liland sjøpark  her.  (PDF, 9 MB)
Regulering er i oppstart på et nytt stort tomteområde.

Artikkelliste