Flytte til Evenes?

Hei! Vurderer du å flytte til Evenes? Det synes vi er helt fantastisk! 

Vi gleder oss over at vi blir flere Evenesværinger. Noen kommer hit for å være ei kort stund, andre i mange år. Noen kommer hjem igjen etter ei stund borte - for andre er det første gang de slår seg ned i Evenes. 

Niingen i vårsol Marita Eilertsen

Evenes er en kommune som venter en rivende utvikling i tida som kommer. Det skal bygges mange nye boliger nå, særlig i Evenesmark, Bogen og Liland. I Evenes sier vi at vi er midt i opplevelsen - enten du søker arbeid eller utdanning, foretrekker pudder eller preppa løyper, vil ha splitter ny skole eller plass i en god barnehage, enten du liker sykkel, bil eller båt.

Utsikt fra Leie til eie-leilighet. OMTBBL

Her kan du velge om du vil bo i boligfelt, eller mer landlig til. Uansett har du naturen som nærmeste nabo. I Evenes har vi ca. 1350 innbyggere - og rundt 30 fritidstilbud. Mulighetene er mange. Samtidig har vi alle byens tilbud innen bekvem rekkevidde. Bor du i Evenes bor du midt i det tredje største arbeidsmarkedet i Nord-Norge, og det helt uten rushtrafikk! Det går pendlerbuss til både Narvik og Harstad.

I familien kan den ene jobbe på flystasjonen, og den andre på sykehuset i Narvik eller Harstad. Eller på universitetet i Narvik eller Harstad. Eller på Evenskjer, i Bjerkvik, i Bogen eller på Liland. I en butikk, på en skole, i helse- og omsorgstjenesten, med administrasjon, ledelse, som snekker, eller noe helt annet. En ting er helt sikkert, og det er at vi trenger deg!

Vår splitter nye skole. Marita Eilertsen

Vi håper alle som kommer hit knekker kodene som alltid finner på et nytt sted. Kommunen og lokalsamfunnet vil gjøre det vi kan for å vise vei og legge til rette for at det skal bli så enkelt som mulig. Du kan kontakte tilflytterteamet i kommunen 24/7 med alle typer spørsmål. Ingen sak er for liten. Og du får svar. Vi ønsker sterkt at alle skal trives hos oss, og at alle skal finne ut hvordan man tar Evenes i bruk.

Velkommen til Evenes - uansett hvor du kommer fra!

Kart over avstander fra Evenes Marita Eilertsen

Artikkelliste