Bjørn Tore Sørensen innstilt som rådmann

Skrevet av Ruben Dahlberg . i kategorien Nyheter

BjørnToreNyRådmannForhandlutvalget

Enige om innstilling på ny rådmann i Evenes:

Fra venstre varaordfører Svein Nilsen (SP), ordfører Terje Bartholsen (AP), rådmannskandidat Bjørn Tore Sørensen og Jan Inge Yttervik (Evenes tverrpolitiske liste)

Forhandlingsutvalget i Evenes kommune har innstilt Bjørn Tore Sørensen som ny rådmann

Sørensen er utdannet revisor. Han er i dag ansatt i Sametinget, men har lang kommunal erfaring og var i nesten to år konstituert som rådmann i hjemkommunen Skånland.

-Jeg er ydmyk og takknemlig i forhold til at forhandlingsutvalget har valgt å innstille meg til denne viktige stillingen og venter spent på endelig avgjørelse i Evenes kommunestyre, sier Sørensen.

Det var sju søkere til stillingen som rådmann i Evenes da jobben ble lyst ut i januar. Tre av disse har vært inne til intervju.

-Vi har hatt en grundig og god prosess med solide søkere. Jeg er glad Bjørn Tore Sørensen har takket ja til å bli med Evenes inn i en spennende fremtid. Det er et enstemmig forhandlingsutvalg som står bak innstillingen til kommunestyret, som tar beslutningen torsdag 27. februar, sier ordfører Terje Bartholsen.