Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Gitarkonsert i Bogen kapell

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Johnny Kristiansenwww

Fredag 11.oktober kl 18.00 blir det konsert med gitarist Johnny Kristiansen i Bogen Kapell.

Johnny Kristiansen fremfører et klassisk repertoar er en presentasjon av neste cd-utgivelse, og består av fengende musikk fra Spania, Norge, England, Paraguay, Venezuela og Frankrike. Gratis inngang. Det blir mulighet å gi et bidrag til innkjøp av varmepumpe til Kapellet.

Om Kristiansen (utklipp Harstad Kulturhus):

Han er født og oppvokst i Østervik og i Narvik, og har sin utdannelse fra Musikkonservatoriene i Oslo og Drammen, samt master fra Trinity College of Music – London. Han var årets debutant under Festspillene i Nord-Norge 1997. Han har hatt en omfattende konsertering og turnering i Skandinavia og Europa med London som base i perioden 1990 - 2000. Han var solist med Trinity College String Ensemble ledet av Derek Aviss, og har hatt gjentatte solo konserter i St.Martin in the Fields og Purcell Room. I Norge har han gjort flere skolekonserter gjennom Rikskonsertene.

Johnny Kristiansen fikk strålende kritikker av debut-CD’en «Code», og har gjort radio- og tv-produksjoner i Spania, Polen, England og Skandinavia. Han har i tillegg gitt masterclasses og solo konserter på festivaler og høyskoler, bl.a Bergen International Guitar Festival. De siste par årene har han jobbet i videregående skole som gitarlærer og avd.leder, kombinert med freelance musiker bl a med Narvik Guitar Duo.