Vil du bli med å styrke laget vårt?

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

lilandEVENES KOMMUNE – Kanskje den mest spennende kommunen å jobbe for akkurat nå?

Vi ligger midt mellom Harstad og Narvik og blir vertskap for mer enn 500 nye statlige stillinger i forsvaret. Det investeres for over 4 milliarder på Evenes flystasjon, og næringslivet følger opp med ytterligere investeringer i næringsvirksomhet. Vi kan by på flotte naturopplevelser rett utenfor stuedøra, med spektakulær natur rundt oss på alle sider. Evenes kommune har 1400 innbyggere og har et stort og sterkt engasjement i frivillige lag og foreninger. Vi er kommunen som garanterer gode naboer.

Vi har nå flere spennende stillinger ledige og håper du vil søke:

Prosjektleder utvikling
Avdelingsleder hjemmetjenesten
Sykepleier/ vernepleier hjemmetjenesten
Lærerstillinger
Barnevernskonsulent

Søknadsfristen er 16.08.19 for de fire øverste stillingene, og 30.07.19 for barnevernskonsulent.

Pga. omlegging av IT systemet, sendes søknad på e –post: og merkes med «Søknad på stilling»