Evenes no

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

liland

Vi hadde en liten konkurranse på vår side på Facebook og vi fikk gode og rosende ord om Evenes.  Vi annonserte en Evenes-sekk til vinneren.

Vi har laget en beskrivelse av "Evenes - Midt i opplevelsen" og ønsket en tilbakemelding fra dere om hva du mener er fortrinnene til Evenes.  Videre litt av beskrivelsen:

Evenes kommune ligger i hjertet av ofotregionen; midt mellom byene Harstad og Narvik. Kommunen er vertskap til regionens flyplass Harstad/ Narvik Lufthavn Evenes. Her er veien til hovedstaden, charterferie til varmere strøk eller storbyferie i Europa kort. Flyplassen er den 3. mest voksende flyplassen i Avinors portefølje.  Se og les alt her.

Vi fikk flotte kommentarer og gjengir disse her:

• Inger Gustavsen: Vi har ett kjempegodt og fint sykehjem,som heter Evenes Omsorgssenter. Der er det omsorg, når det trenges.
  • Marta Botne: Den vakre gamle kirken fra 1800! Kirkestedet er fra Håkon Håkonsons tid, ca 1250. Kirken og prestegården har vært er viktig samlingspunkt siden. Det ble også valgt som Evenes sitt tusenårssted i 2000!
  • Liv Myhre:Fantastisk ekte natur som utrolige kulisser for enhver anledning året rundt.
  • Per Dalhaug:Mange fordela! Men etter å ha besøkt Sykehjemmet noen ganger er mi meining at det er et av de beste stedene å få omsorg og bli gammel på. Også det å være "lykkelig som liten".
  • Tor-Arne Tobiassen: Lykkelig som liten. Alle kjenner alle, på godt og mindre godt. De fleste hjelper hverandre. Hurra for Evenes.
  • Berit Hindenes:Ligger sentralt nær flyplass. Er frodig mot sør, le for kald nordavind, hyggelige og gjestfrie innbyggere.  Et aktivt Turlag med gode turløyper som er godt tilrettelagt for folk med forskjellige behov.
  • Bente Martinussen:Kåret til Norges 3. beste friluftskommune i 2015. Her finner du alt du kan ønske deg av natur og friluftsliv.
  • Liv Olaug Slettli:Midt i alt. Nærhet til det beste i regionen.
  • Tore Fagerli: Fantastiske Evenes med nærhet til alt. Innenfor 2 timer kjøretid når du Lofoten, Vesterålen og Troms innland. Samtidig som du befinner deg midt i Ofoten, med Harstad og Narvik bare en svipptur unna. Som kommune kan Evenes tilby noe for en hver med havet på ene siden og fjell på den andre. Turterreng og badestrand som kan tilfredsstille selv den mest kresne. Å alt dette i nærheten av en av Nord-Norges største flyplasser.
  • Lillian DahlsengSmå forhold. "alle kjenner alle". Samisk og norsk kultur. Mange aktive i frivillighet og fritidsaktiviteter. Har gårder og synlige krøtter. Vakker natur. Fascinerende fjord i storm og stilla. Historie som egentlig er for godt gjemt. Marisko og mange andre orkideer. Rikt fugleliv, spesielt ved trekktider. Landets vakreste kirke.

Nå er trekkingen foretatt av vår ansatt Edna Nordanfjäll.  Vinneren ble Berit Hindenes og selve trekkingen kan du se på vår Facebook-side.

liland