Vil du bli med å styrke laget vårt?

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

frivilligEvenes kommune – Kanskje den mest spennende kommunen å jobbe for akkurat nå?

Vi ligger midt mellom Harstad og Narvik og blir vertskap for mer enn 500 nye statlige stillinger i forsvaret. Det investeres for over 4 milliarder på Evenes flystasjon, og næringslivet følger opp med ytterligere investeringer i næringsvirksomhet. Vi kan by på flotte naturopplevelser rett utenfor stuedøra, med spektakulær natur rundt oss på alle sider. Evenes kommune har 1400 innbyggere og har et stort og sterkt engasjement i frivillige lag og foreninger. Vi er kommunen som garanterer gode naboer.

Helse- og omsorgstjenesten har høyt fokus på å levere gode tjenester til våre innbyggere, og vi har som en følge av det jobbet systematisk for å øke andelen fagkompetanse i våre avdelinger. Vi håper du vil bli med å styrke laget vårt!

Vi har følgende stillinger ledige:

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med helse og omsorgsleder Stine Fedreheim.