Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Strandryddeuka 2019

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

ordforer holdNorgeRent 600

Ordfører Sisilja Viksund har forberedt seg godt til årets strandryddedag. Vi har fått inn en god del utstyr til enkeltpersoner, nabolag, lag og foreninger m.m. som ønsker delta. 

Ønsker du/dere å bli med i år? Velkommen på rådhuset 15. april kl. 18 til orienteringsmøte. Ordføreren kommer og det samme gjør HRS for å gi nødvendige råd og tips.  Da vil det også bli delt ut utstyr.

Ønsker du å starte allerede nå ?  Vi har fått inn en del småposer som kan brukes når du går deg en tur i fjæra.  Og rydd gjerne flere ganger i løpet av året Hver dag er en strandryddedag!

Over 90 000 var ute under Strandryddeuka i 2018. Vi i Evenes kommune takker alle som deltok i fjor for innsatsen.

I 2019 finner Strandryddedagen sted lørdag 4. mai og er en del av Strandryddeuka som starter mandag 29. april og varer frem til søndag 5. mai.

Meld på din ryddeaksjon her: Ryddeportalen

Strandryddedagen er en nasjonal miljødugnad i regi av Hold Norge Rent der flere tusen frivillige rydder strender, øyer, holmer og havbunnen langs kysten så vel som langs bekker, elver og innsjøer i innlandet.

Dugnaden ble etablert i 2011 og er Norges største kollektive ryddedugnad.

Alle kan bidra, og vi inviterer familier, venner, kollegaer, nabolag, idrettslag, velforeninger, dykkerklubber, bedrifter, barnehager, skolen, friluftslivet, fiskere m.fl. til å delta.

Vi oppfordrer alle til å bli med på Strandryddedagen, men hvis denne datoen ikke passer, står man selvsagt fritt til å velge hvilken dag man vil rydde.

lik-oss-p-facebook{jcomments on}