Ledige stillinger barnehage

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

Nikolai Karlsen 4 år og Kolbjørn Pedersen FotoSteinarSaghaug

Bogen og Liland barnehager søker pedagogiske ledere.

EVENES KOMMUNE – kanskje den mest spennende kommunen å jobbe for akkurat nå. Vi ligger midt mellom Harstad og Narvik, og blir vertskap for mer enn 500 nye statlige stillinger i Forsvaret.  Det investeres for over 4 milliarder på Evenes flystasjon, og næringslivet følger opp med ytterligere i næringsvirksomhet. Vi kan by på flotte naturopplevelser rett utenfor stuedøra, med spektakulær natur rundt oss på alle sider.  Evenes kommune har 1400 innbyggere og har et stort og sterkt engasjement i frivillige lag og foreninger. Vi er kommunen som garanterer gode naboer.

Vår ordfører, Sisilja Viksund sier følgende om ungene våre:

"Ungan våres e gull verdt!  Derfor søker vi de aller beste pedagogene. Og frem til 2023 er det ekstra bra å være hos oss for da kan vi friste med lokalt tillegg til pedagogiske ledere over tariff:

• Nyutdannede blir lønnet tilsvarende 10 års ansiennitet ved fast ansettelse

• Kr 30.000,- i pedagogisk leder-tillegg

• 1 uke ekstra ferie.  I tillegg kan vi tilby jobb i Norges mest spennende kommune, med et vell av muligheter i en aldeles nydelig region. Nesten for godt til å være sant! Men sånn er det! "

Hvem er du?

• Du er en initiativrik medarbeider som ikke er redd for å ta i et tak.
  • Du er en person som ser muligheter framfor begrensninger!
  • Du evner å se enkeltbarnet og du vil bruke dine egenskaper, din kunnskap og din kompetanse på å legge til rette slik at alle barn opplever en omsorgsfull, trygg og god barnehagehverdag der de blir sett og hørt!
  • Du har fokus på et trygt og godt arbeidsmiljø der du vil jobbe for et nært, godt, motiverende og utviklende samarbeid med dine kollegaer.
  • Du legger også vekt på et nært og godt samarbeid med barnas hjem.
  • Du er en person som forholder deg til nasjonale lovverk og retningslinjer, samt kommunale vedtak.

Hvem er vi?

• Vi er to barnehager, Bogen og Liland barnehager som eies og drives av Evenes kommune, altså «Midt-i-opplevelsen»! Bogen barnehage med 24 plasser
    og Liland barnehage med 54 plasser.
  • Evenes kommune ligger midt mellom byene Narvik og Harstad, så bedre kan man ikke få det. Det foregår ei rivende utvikling i Evenes Kommune for tiden. Vil du være med på det så heng på og søk jobb hos oss!
  • Vi trenger dyktige medarbeidere som brenner for sitt virke som barnehagelærere, i dette tilfellet pedagogiske ledere! Vi lyser ut 3 stillinger.
  • Les mer om barnehagene på hjemmesiden til Evenes Kommune.

Politiattest påkrevd.

Rekrutteringsplan

Søknadsskjema på kommunens hjemmeside.

For utfyllende info, ta kontakt med styrerne i barnehagen:

Styrer i Bogen barnehage, Tove Solberg: 941 70 411
Styrer i Liland barnehage, Linda Øyvor Østnes: 916 99 489

Søknadsfrist er 17.april 2019.

(Foto: Steinar Saghaug. Tatt ved Bobbelurn, Bogen barnehages referanseområde for friluftsliv.)

Legg til kommentar

Sikkerhetskode