Møte om Folkehelseuka

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

BannerFolkehelse2018Fjell

Tirsdag 20. februar kl.18.00 på Rådhuset. Det skjer mye godt folkehelsearbeid i Evenes og under Folkehelseuka løftes dette fram. Bli med på møtet om uka!

Folkehelseuka er en ekstra markering av folkehelsearbeidet og en synliggjøring av de tilbud som eksisterer i kommunen og i lokalmiljøet, samt fremming av nye tilbud.

Vi ønsker å få en uke som er fylt av arrangementer! Innspill, ideer? Hva tenker dere å delta med og når? Vi er i startgropa, håper dere blir med og ser fram til dialog videre.

All aktivitet under Folkehelseuka legges inn kun en plass, nemlig på kommunens nettkalender etterhvert som info kommer inn. Ev. endringer oppdateres kontinuerlig her. Foreløpig ser uka slik ut aktiviteter Folkehelseuka her:

Noen aktiviteter er ikke tidsatt og kommer på kalenderen etterhvert: Balteskard forteller på biblioteket, kurs tilskuddsportelen, fokus trening kommuneansatte, russeminar, arrangement på EOS, trafikksikkerhetsdag, aktivitet Kafé Energi, m.m.

Velkommen på møtet! Kaffe/te med noe godt til serveres. Håper på godt oppmøte og at vi kan få god bredde i aktiviteter under uka.

PS. Ta gjerne folkehelse T-shirt på hvis du har. Vi har et par T-shirts på lur hvis du mangler. Vi skal ta pressebilde.