Trenger arealplanlegger

stilling ledigEvenes og Tjeldsund kommuner trenger arealplanlegger, er det du?

Tjeldsund er vertskommune for felles plan- og utviklingsavdeling for kommunene Evenes og Tjeldsund. Administrasjonen har kontorsted på rådhuset i Tjeldsund kommune. Skånland og Tjeldsund kommuner har gjort gjensidige vedtak om kommunesammenslåing fra 01.01.2020.

100 % fast stilling fra og med snarest. I Evenes og Tjeldsund kommuner pågår det mange utviklingsprosjekter som følge av Forsvarets etablering på Evenes flystasjon, etablering av ny fagskole for brann- og redningspersonell på Fjelldal og på andre offentlige virksomheter i kommunene.

Kommunene arbeider med rullering av kommunale planverk for å møte denne utviklingen. Bolyst og næringsutvikling er sentrale satsingsområder i begge kommunene.

Vi har ledig fast stilling som arealplanlegger. Arbeid med arealplan og områdeplaner i Evenes, samt kommuneplan og områdeplaner i Tjeldsund vil være sentrale oppgaver som planlegger får ansvar for.

Les hele annonsen her og finn søknadsskjema her.