Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Skolestart mandag

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter fra Evenes skole

Skole ikonVi gleder oss til å ta imot elevene til noe forsinket skolestart mandag 9. januar.

Brannen og rydding etter denne har gitt elevene en juleferie som ble noe lengre enn vi hadde planlagt. Vi håper at disse uventede feriedagene ikke har skapt problemer. På mandag er vi derimot klare igjen, og barneskolebygget er frigitt til vårt bruk.

Møter som normalt
Alle elevene møter som normalt mandag 9. januar, de som har SFO om morgenen møter på barneskolen. 6., 8., 9., og 10. trinn møter i gymsalen for egen informasjon om hvor de skal være, og opplegg for dette tilbudet.

Vi flytter en aktivitetsuke som etter planen skulle være i mars til kommende uke. Ukeplanen er tilgjengelig på It´s Learning (foresatte klikker på linken foran for pålogging), og vi vil også legge ut ukeplanen på skolens hjemmeside.

Skole på omsorgssenteret
6., 8., 9., og 10. trinn vil få undervisning i 2. og 3. etg på Evenes omsorgssenter. Skolen får disponere alle rom i disse etasjene. Dette innebærer gode undervisningslokaler, grupperom og arbeidsrom for ansatte. Skolen får egen inngang, inngangen på østsiden som går direkte til 2. etg. Det blir lagt til rette for uteområde ved at ansatte ved sykehjem og hjemmetjeneste får annen parkering enn på oversiden som i dag. Skolebussene vil følge samme rute som tidligere, skolens ansatte parkerer som før.

Vi er godt tilfreds med denne løsningen, som samlet sett er den beste. Dette medfører en kompakt drift som tidligere, og ansatte som underviser på flere trinn kan fortsette med det. Løsningen innebærer også at disse trinnene kan ha kroppsøving uten utfordring med skyss.

Andre mulige løsninger er selvsagt også vurdert, deriblant å ta i bruk Bogen skole. Etter den oversikten vi har så langt, vil det ta lengre tid å få klargjort Bogen skole til skolebruk enn å få frigjort administrasjonsbygget. Alternativet med å bruke Bogen skole er derfor forkastet. 

Usikker varighet
Vi vet ikke i dag hvor lenge undervisningen vil foregå ved omsorgssenteret. Så snart administrasjonsbygget er klargjort for bruk, vil undervisning foregå i 2. etg. i dette bygget. Administrasjonsbygget er det bygget med mest røyk og også noe skader utvendig på bygning.

Det er derfor akkurat nå usikkert hvor lenge den midlertidige løsningen vil vare, og vil selvsagt informere om dette så snart det er avklart.

Foreldremøte
Vi inviterer foreldre og foresatte til informasjonsmøte om brannen og videre drift av skolen:

Mandag 9. januar kl. 18:00
Gymsalen, Liland skole

 

Velkommen tilbake.

skolestart