Utleie Flerbrukshallen

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

FlerbrukshallUTSNITT1etgwww

Evenes kommune overtar Flerbrukshallen ved Evenes skole på Liland i august. Det er mye som skal på plass av utstyr, opplæring og rutiner, men vi satser på at vi er klare for utleie i løpet av september.

Den flotte hallen består at idrettshall med spilleflate 20 x 40 meter, tribune, svømmebasseng 12,5 meter, 4 garderober, styrketreningsrom, lagerrom, kjøkken og kafélokale. Selve idrettshallen kan deles i tre med skillevegger, slik at flere grupper kan trene samtidig.

Utleiereglement og prisliste vil bli lagt fram for Kommunestyret i september. Utleie vil kun skje utenfor skoletida (man-fre etter kl.14.15) og i helgene. Søknadsperioden gjelder fra hallen åpner skoleåret 2021/2022. Denne søknadsomgangen gjelder i første omgang treninger i idrettens regi. Vi vil komme tilbake til utleie av hallen til andre arrangementer (stevner, messer, konserter, konferanser) senere i høst.

Følgende må tas med i søknad om leie av hallen:

• Ønsket tidspunkt for trening (ukedag og klokkeslett)
  • Hvis søknaden gjelder flere grupperinger/aldersgrupper så må det oppgis hvilke grupper som skal trene når
  • Ved ønske om bruk av bassenget må godkjent badevakt oppgis
  • Hvor laget/foreningen er hjemmehørende
  • Behov for lagring av utstyr
  • Fakturaadresse og kontaktperson

Søknaden sendes per e-post til

Søknadsfrist: 1. september