Vaksinasjonsstatus uke 30.

Dose 1     874   66,4  78,7
Dose 2     528  40,1  47,5

Fordeling av vaksinedoser

I uke 31 fordeles vaksinedosene slik: 10 % gis Evenes kommunes ansatte i skole og barnehage 90 % gis øvrige innbyggere

Tildeling av vaksinedoser:

Uke 31: Evenes får 114 doser og Tjeldsund får 354 doser, totalt 468 doser.

Status for vaksinasjon i Evenes

uke 31 21

Vi minner om at det er viktig at du raskt setter deg opp på time, når du får sms om at vi har satt av dose til deg.

Vaksinetelefonen har svært stort trykk for tiden fra personer som ønsker å endre vaksinetime. Vi anmoder om at flest mulig tar vaksinen den uken de er tildelt dose. Dersom du har gode grunner for endring av vaksinetime, må du ringe vaksinetelefonen 947 96 421.

Er du fullvaksinert et annet sted?

Vi ser at nå som vi innkaller personer under 65 år, er flere av de registrerte innbyggerne allerede vaksinert. Dersom du er blitt fullvaksinert i en annen kommune eller på arbeidsplassen din, samtidig som du også er registrert i Helseboka vår, ber vi deg om å avregistrerer deg. Da slipper du å få sms-innkalling, og personalet på vaksinetelefonen sparer mye tid i innkallingene.

Du avregistrerer deg ved å følge samme lenke som når du skal registrere deg til vaksinering. Her takker du nei til vaksine istede for ja slik du har gjort tidligere.