Nytt smittetilfelle

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

Det er den 26. juli bekreftet positiv Covid-19 test på en person hjemmeboende i Evenes kommune.

Smittetilfellet ble avdekket gjennom testing i helgen, og kan spores til bilcrossarrangementet i Evenes 17. og 18. juli.

Det er totalt 7 nærkontakter i Evenes kommune. Disse er kontaktet og satt i karantene. I henhold til lokal forskrift fastsatt 25. juli vil også husstandsmedlemmer til nærkontaktene være i ventekarantene.

Dette er det tredje tilfellet i Evenes på 14 dager. Det er viktig at samtlige innbyggere viser forsiktighet og rette seg etter smittevernsråd og anbefalinger som blir gitt for å hindre et større utbrudd.

I Evenes kommune gjelder følgende forskrift for å slå ned smitte:  pdf Midlertidig forskrift om forebygging av koronasmitte (65 KB)