Webinar "Elgfaren i trafikken"

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

elg1

Evenes kommune avviklet i forrige uke webinar om mulige tiltak for å redusere elgfaren i trafikken.  Webinaret kan sees på KommuneTV og presentasjonene kan lases her.

Webinaret på KommuneTV

Vi var glade for at den beste fagekspertisen på området kunne delta på vårt webinar og programmet kan sees her.

Presentasjonene (pdf):

Dagen etter webinaret var jeg på tur fra Bogen mot Østervik sammen med min kone som knipset disse foto fra E10 like før krysset ned til Forra.

elg3  --  elg2

Evenes kommune ved Viltfaglig utvalg og Trafikksikkerhetsutvalget jobber videre med utfordringene og er glade for de gode innspill, samt den positive tilbakemelding fra faginstitusjonene vi fikk.  De kommuner eller institusjoner som ønsker og har mulighet til å delta i eventuelle videre behandling, bes kontakte oss på epost.

Tags: Trafikksikkerhet Elg