Trafikksikkerhetsfilmen

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

10. klassen tok utfordringen som vår trafikksikkerhetsansvarlig ga de; skrive et manus til en trafikksikkerhetsfilm og delta i innspillingen av denne. Trafikksikkerhetsfilmen er resultat av midler Evenes kommune fikk etter en søknad direkte til Samferdselsdepartementet og til Nordland Fylkes trafikksikkerhetsutvalg.  Dette er som en del av arbeidet vårt som trafikksikker kommune.  Mer her.

Elevene har nå skrevet utkast til manus som det skal arbeides videre med. Vi har også innledet et samarbeid med politi, ambulansetjenesten og andre i redningskorpsene.  Planen er at filmen skal spilles inn i vår.

På det første foto ønsker Elise Bolsøy velkommen til 10. klasse og det andre foto viser klassen hvor vi diskuterte samarbeidet og utkastene til manus.  Elevene har vært kreative, og samtidig fått fram farene som trafikken kan utgjøre.  Ved en rask gjennomgang av manus, tvil denne filmen få den effekten vi håper på.  Vi ser fram til videre samarbeid med 10. klasse og lærer Sølvi Simons.

velkommen

klassenmanus

Vi ønsker vi dere alle en god og trafikksikker påske.