Viktig melding fra Harstad kommune

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

Kommuneoverlegen i Evenes og Tjeldsund har fått følgende melding fra Harstad kommune om nye Covid-19 tilfeller som kan påvirke oss.

Har du eller ditt barn vært på Sams lekeland fredag 26. februar mellom kl 1300 og 1830? Da må dere gå i umiddelbar karantene og teste dere. Ikke dra på jobb, skole eller barnehage. Dersom testen er negativ, opphører karantenen.

55 barn og 36 voksne var innom Sams lekeland denne dagen. En av disse har vært smittet med covid-19. De som har vært på lekelandet i dette tidsrommet og som har – eller har hatt - luftveissymptomer eller andre symptomer på koronavirus, må ta kontakt med pandemitelefonen 902 84 955  for å avtale testing.

Dette gjelder kun de som har vært på lekelandet, ikke nærkontakter til de som har vært der. Har du ikke vært på lekelandet, trenger du ikke gå i karantene.