Vaksinasjonsstatus uke 6

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

11.februar åpnet Evenes og Tjeldsund kommune felles vaksinestasjon på Elvemo.

Elvemo

På bildet ser dere rådmann og ordfører i Tjeldsund kommune sammen med staben. Vaksinestasjonen bemannes med helsepersonell fra begge kommuner og vi planlegger innkallinger fra uke til uke, så snart vi får oversikt over vaksineleveransene. 

Denne staben sender ut innkallinger til befolkningen via sms. Det er veldig viktig at du svarer på smsen og setter deg opp på time, slik at vi vet om du kommer, så vi unngår at vaksiner går til spille. Du kan svare på smsen eller ringe vaksinetelefonen. 

Vi gjør oppmerksom på at når du kommer til timen din, ber vi deg om å komme presis til oppgitt time. Dersom du kommer for tidlig, kan det bli unødvendig fullt på venterommet. 

Evenes kommune har pr 11.februar satt 121 koronavaksiner totalt:

Uke Ant hetteglass Ant. doser risikogruppe Ant. doser helsepersonell  
1 2 13 0  
2 1 4 2  
3 2 10 2  
4 4 22 2  
5 5 24 6  
6 6 28* 8  
SUM   101 20  

*Fra uke 6 ble flere av våre vaksinedoser satt på Elvemo i samarbeid med Tjeldsund kommune. Antall doser gis samlet til innbyggere i Evenes og Tjeldsund, noe som medfører at antall tildelte doser til Evenes kan være annerledes enn antall vaksinerte fra uke til uke. 

Evenes kommune har nå gitt 20 vaksiner til helsepersonell. Av disse er nå 4 fullvaksinert. 

Kommunen har kontaktet alle i aldersgruppen over 85 år for å tilby koronavaksine, og nå har vi startet innkallingen i aldergruppen over 75 år. 

I uke 7 får Evenes kommune ca 30 vaksinedoser og i uke 8 får vi ca 24 vaksinedoser.