Liland uten vann

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

vannverk

Liland har ikke vann pr. tiden og det jobbes med løsning.

Det jobbes nå med alternativ vannkilde for tilførsel av vann på Liland. Prioritert er vårt Omsorgssenter som naturlig er.

Tilgjengelige vannhentingspunkter i Evenes
Drikkevann kan hentes i varemottaket på omsorgssenteret på Liland. Her kan private hente vann, det må tas med egne dunker. Ved henting av store mengder vann, type vannvogner el.lign., henvises det til henting i Bogen.

I Bogen har kommunen opprettet punkt for henting av vann ved Industriveien 6 (verkstedet til kommunen). Her er det utvendig kran som folk kan hente vann i ved behov. Her er det ikke begrensning i vannmengde, og henstilles til at ved fylling av vannvogn el.lign. gjøres dette i Bogen.

Dusj- og dofasiliteter kan nåes ved rådhuset i Bogen. Ved ankomst melder dere bare i resepsjonen, så vil vi kunne henvise dere til dusj- og dofasiliteter.

Brattforsen vassverk jobber med å løse problemet fortløpende. Brattforsen vassverk melder at det ikke renner vann inn i inntaket i Brattforsen. De har startet pumping og resultatet vil dem kunne si noe mer om i løpet av dagen. Vassverket vil oppdatere straks de har mer informasjon om situasjonen.