Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Slik registrerer du deg for koronavaksine

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

 helsebokabilde

 Ny oppdatering om hvordan du registrerer deg om du ønsker koronavaksine.

I forbindelse med vaksinering mot covid-19 har kommunene Evenes og Tjeldsund anskaffet et digitalt system som gjør det mulig for innbyggere å sette seg på venteliste for vaksinering. Når du har registrert deg, vil du etter hvert bli tildelt time for vaksinering. Tildeling av time for vaksinering skjer på bakgrunn av nasjonale retningslinjer, basert på hvor mange vaksiner kommunene vil motta.

Innbyggere i Evenes og Tjeldsund kommune som er i aldersgruppen over 65 år, eller som er i alder fra 18 til 64 år og i risikogruppen bes om å registrere seg digitalt for en plass i vaksinasjonskøen. Vi ønsker at alle innbyggere registrerer seg uavhengig av hvor i prioriteringskøen man befinner seg. På den måten vil vi ha en oversikt over hvem som ønsker å vaksinere seg.

 

Ønsker du koronavaksine? Registrer deg her (trykk på linken)

Husk at å regsitrere seg i vaksinasjonskø er gratis, du trenger ikke kjøpe abonnment i Helseboka for dette. Les mer her. 

 Husk at å registrere seg i vaksinasjonskø er gratis, du trenger ikke kjøpe abbonement i Helseboka for dette. Les mer her

Registrering hvis du ikke kan bruke Helseboka

For de som ikke kan registrere seg via Helseboka vil det være mulig å ta kontakt på Vaksinetelefon 947 96 421 hverdager kl. 09-11 

 

Er du helsepersonell som Evenes kommune har et ansvar for, får du egen innkalling og trenger ikke registrere deg i Helseboka.