Koronavaksineringen er i gang

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

Evenes kommune satte de første koronavaksinene 05.01.20. 

Vaksinering av sykehjemspasienter

 Vår helsesykepleier Ann- Kristin Skånhaug tok imot vaksinene igår ca kl 12.45. Kommunen startet med vaksinering umiddelbart. Ifølge helsemyndighetenes prioriteringsliste var det sykehjemsbeboere som skulle vaksineres først.Koronvaksine

Totalt 13 beboere ble vaksinert. I uke 2 har Folkehelseinstituttet varslet at Evenes får ca 6 vaksiner. Alle sykehjemsbeboere ved Evenes omsorgssenter (avdeling Lunebo og pleieavdelingen) vil ved utgangen av uke 2 ha fått tilbud om koronavaksine.

Vaksinering av øvrige innbyggere

Evenes og Tjeldsund kommune planlegger vaksinering av resten av befolkningen i felleskap. Vi vet ennå ikke hvor mange vaksiner vi får. Vi ber om at alle som ønsker koronavaksine, skal registrere i "Helseboka". Her kan du lese hvordan du registrerer deg i Helseboka.

ETS medisinske senter opplyser at mange allerede har registrert seg i Helseboka. Alle som er registrert vil motta sms når det er din tur til å bli vaksinert.

I disse dager går det ut informasjon om koronavaksine i Evenesnytt, slik at vi når alle våre innbyggere med informasjon. Dette er et felles informasjonsskriv med Tjeldsund kommune. Her kan du lese det:  document Informasjon om koronavaksinasjon i Evenes og Tjeldsund (160 KB)

Etterhvert vil kommunene også sende ut felles sms til våre innbyggere for å sikre oss at alle har fått informasjon om å registrere sitt ønske for koronavaksine.