Årets Store Refleksjakt

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

Trafikksikker kommune stempel 400x400

Nå håper vi at dere vil bli med på en liten konkurranse - Årets Store Refleksjakt.

Dette skal være enkelt, og lite ressurskrevende, og det skal være moro. Konkurransen går ut på:

1. Det gjelder IKKE å finne flest mulig reflekser i heimen, men lete fram de man finner hjemme og som ikke er i bruk.
    2. Refleks redder ikke liv når de ligger i skuffer og skap, og derfor er det så viktig å finne dem fram fra ulike plasser, slik at vi kan ta dem i bruk.
    3. Dette handler kun om å delta i refleksjakten.
    4. Vi trekker til sammen 10 vinnere fra alle innkomne svar
    5. Send inn til oss på epost eller sms hvor mange refleks dere har uansett om dere har 2 eller 30 og send oss denne innen 14.10.

Vi deler ut premier på Refleksdagen torsdag 15.10.20 utenfor rådhuset kl. 15.00.

Hver vinter utfører Trygg Trafikk fysiske tellinger over hele landet for å finne ut hvor mange som faktisk bruker refleks. Trygg Trafikks fysiske tellinger viser at kun 4 av 10 voksne bruker refleks. Dårligst er voksne i alderen 30+ og menn. Flinkest er barna.

Evenes kommune og mange andre markerer hvert år den nasjonale Refleksdagen for å få folk til å bruke refleks. I 2020 er Refleksdagen altså torsdag 15. oktober.