TV-sending 17. mai

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

thumbnail 17mai Evenes komiteBer om Evenes-bilder til TV-sending 17. mai.

17. mai-feiringen i Evenes skal sendes direkte på nett-tv fra start ved Evenes kirke klokka 11 til det avsluttes i Lenvik nesten to timer senere.

 

HT media har ansvaret for å produsere nettsendingen. Det blir direkte sending fra kransenedleggelser, taler og korpsmusikk, men den lengste delen blir å vise bilkortesjen som skal kjøre fra Evenes via Omsorgssenteret på Liland til Bogen og Lenvik der det avsluttes med blomster og tale ved bautaene der.

For å lage en best mulig Evenes-sending ønsker 17.mai-komiteen bilder fra Evenes som kan vises i sendingen. Det kan være situasjoner der det er korte brudd, dårlig dekning, eller andre produksjonsmessige grunner til at det er nødvendig å ha noe i bakhånd. Men enda viktigere er det at det blir en enda finere sending med flotte bilder og videoer som fortjener å få et større publikum.

- Vi oppfordrer alle som har fine bilder eller videoer fra Evenes til å bidra. Det kan være alle slags bilder: Naturbilder, artige bilder, gamle bilder, nye bilder, høyfjellsbilder, utsiktsbilder, badebilder eller noe helt annet, sier Terje Bartholsen, ordfører og leder for 17.mai-komiteen i Evenes.

Bildene deles i facebookgruppen «17.mai-bilder Evenes» eller på instagram med emneknaggen #17maievenes . Så henter HT Media dem derfra.

- Det er bare å starte å legge ut med en gang. Og det er bare å fortsette også på 17. mai med bilder fra flaggheis, frokoster og annen feiring helt fram til nettsendingen er slutt, oppfordrer Bartholsen. 

Foto av 17.mai-komiteen i Evenes er tatt av Sisilja Viksund og fra venstre:

Ordfører Terje Bartholsen, varaordfører Svein Nilsen, Evy Hennie Kvammen, Torill Larsen og Petter Paulsen sammen med representantene fra US Car Club Evenes, Roger Bakken og Jens Fjellheim samlet ved Evenes kirke. 

Ytterligere opplysninger: Terje Bartholsen Ordfører og leder for 17.mai-komiteen 92435520 - Epost

 

lik-oss-p-facebook