Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Vi søker etter trivselsagenter

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

fototrivselVi gjentar suksessen fra tidligere år, og søker derfor igjen etter trivselsagenter til Evenes omsorgssenter sommeren 2020.

Oppgavene vil utelukkende være å skape kos og hygge for våre beboere. Vi har fokus på å tilrettelegge for, igangsette og gjennomføre aktiviteter som vil bidra til økt livskvalitet for våre beboere. Det er ikke meningen at trivselsagentene skal delta i stell og pleie av beboerne.

Arbeidstid:
Ca fem timer - tre dager i uken. Arbeidstiden (dag/ettermiddag) vil være avhengig av aktivitet som skal gjennomføres og værforbehold.

Vi søker ungdommer som kan være i jobb fra uke 27-30, primært hele perioden. Det vil bli lagt opp til en oppstarts/informasjonsdag i slutten av uke 26 eller begynnelsen av uke 27. (Fint om du i søknaden oppgir hvorvidt du kan jobbe hele perioden)

Personene vi ønsker:
- Kan jobbe i selvstendig og i team
- Er kreativ og fleksibel
- Har godt humør og er positiv
- Har respekt for eldre og deres situasjon.
- Du må være fra 15-17 år (fra 10. klasse) 

Det gis rom for stor fleksibilitet i hvilke aktiviteter som kan være aktuelle. Kun fantasien setter grenser innenfor de gitte rammer.
Søknadsfrist 17.mai
Ved spørsmål om jobben som trivselsagent kan du kontakte avdelingsleder Marion Pedersen; marion.pedersen@evenes,.kommune.no eller telefon 954 48 107.

Søknadsfrist: 17.mai 2020

Søknad sendes på epost til Evenes kommune:  og merkes med "Søknad om jobb som trivselsagent"