Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Kontroll av smitte

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

korona evenes banner

Testkapasiteten i Norge har økt formidabelt de siste ukene. Derfor utvides lista over de som er prioritert for testing for koronavirussykdom (covid-19).  Som et resultat av mobilisering i alle ledd, har testkapasiteten for covid-19 økt kraftig i Norge, både når det gjelder prøvetaking og analyse.

Derfor utvides lista over de som er prioritert for testing. Utvidelsen omfatter alle som lege mistenker har covid-19, og som ikke fra før var prioritert.

Mer på Folkehelseinstituttet

Melding fra ETS Medisinske Senter: 

I forbindelse med Covid-19 (Koronavirus) er det en del prøvetaking av pasienter i henhold til retningslinjer fra FHI som blir tatt utenfor legekontoret. Dette gjøres for å skjerme andre pasienter og begrense videre smitte.


Vi opplever at det i forbindelse med prøvetaking blir filmet/tatt bilder som blir delt i sosiale medier av forbipasserende.
Vi håper at alle bidrar til å vise hensyn til sine medmennesker i den situasjonen vi befinner oss i nå og ikke bruker sosiale medier på en slik måte.

 

Vi minner om at dersom det er mistanke om at dere kan være smittet, så ringer dere legekontoret for råd/veiledning. Vi ber om at dere ikke møter opp på legekontoret, men kontakter oss på tlf. 770 89565. På grunn av pågang kan dere oppleve at det blir noe ventetid.

Dere kan følge med og holde dere oppdatert på: https://www.fhi.no/