Råd til risikogruppene

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

Vi har levd lenge med en annerledes hverdag. For mange er den snudd helt på hodet, og det kan være nyttig å minne oss selv på hvorfor.

fhi

For selv om de fleste som blir smittet av koronavirus vil få milde symptomer, er det er noen som har økt risiko for å bli alvorlig syke. Alt vi gjør handler om å beskytte dere i denne gruppen som trenger det mest.  https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png");">❤️

Vi har måttet omstille oss på hvordan vi er sammen på, som er en påkjenning for mange. Det gjelder særlig dere som er i en risikogruppe! Det er viktig at vi alle finner måter å leve på samtidig som vi reduserer risiko for smitte. Her er samlede råd til dere i en risikogruppe og deres pårørende.

Så langt er heldigvis ingen konstatert smittet i vår kommune.

Alle råd og informasjon til risikogruppene finner dere her