Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Boligsamarbeid

Skrevet av Bjørn Tore Bjørsvik . i kategorien Nyheter

forsvarsboligerwww

Forsvaret trenger 50-80 overgangsboliger i første fase.

Forsvarsbygg har nå formelt fått i oppdrag av Forsvarsdepartementet å skaffe til veie det nødvendige antallet boliger i forbindelse med utbyggingen av Evenes Flystasjon. 

Fredag 7. februar var Forsvarsbygg og de to kommunene samlet til samarbeidsmøte for å se hvordan man sammen kan løse utfordringen. Forsvarsbygg informerte om boligbehovet framover, litt om hvordan de kan bidra til å få behovet dekket, og forskjellige samarbeidsmodeller. Stemningen var god, og utsiktene til å få på plass en formell samarbeidsavtale er gode. 

Så snart det formelle er på plass, vil partnerne invitere utbyggere og andre potensielle tilbydere av boliger til informasjonsdag 11. mars. 

Les mer om Nye Evenes Flystasjon hos Forsvarsbygg. 

 

Bilde: Det var god stemning i formannskapssalen i Evenes rådhus under samarbeidsmøtet. Fra venstre: Helene Berg Nilsen (ordfører Tjeldsund), Torbjørn Simonsen (rådmann Tjeldsund), Asbjørn Lambertsen (rådgiver Forsvarsbygg), Olaf Qvale Dobloug (prosjektdirektør Forsvarsbygg), Hanne Markkanen Thomassen (kontraktsrådgiver Forsvarsbygg), Terje Bartholsen (ordfører Evenes), Einar Aune (fagansvarlig eiendomsutvikling Tjeldsund) og Stein-Even Fjellaksel (fungerende rådmann Evenes).