Musikk /revyinteressert?

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

teatermix

Møte på samfunnshuset torsdag 16. april, kl. 1900. Bli med å dra igang musikk og teateraktivitet for både voksne og barn.

 

- Vi har ingen kulturarangement i Evenes der voksne og barn står på scenen sammen og har det moro med musikk eller revy. Det skal vi prøve å forandre på. Om du selv har lyst eller om du kjenner noen som har lyst til å synge, spille bass, fløyte, horn, gitar, piano, fiolin, eller saxofon, men ikke spiller i band? møt opp, så setter vi sammen et band. Har du lyst til å spille i en sketsj, men har ikke noen å gjøre det sammen med? Møt opp, så finner vi sikkert noen som har tenkt samme tanke. Vi har bruk for mange ulke folk med ulike interresser for et slikt arrangement. Lyd, lys, kostymer, kulisser osv. Vi vet ikke hvordan dette vil se ut til slutt, men det er viktig at alle kommer med innspill. Problemer er til for å løses :-)

 

- Så, vi ønsker små og store etablerte og uetablerte talenter fra hele kommunen til å møte opp torsdag 16. april, kl. 1900 i restauranten på samfunnshuset i Bogen. Planen for møtet er å se om det er grunnlag for et slikt arrangement og evt diskutere veien videre.

opplyser initiativtakerne Jan Inge Yttervik og Jan Egil Strand  og vi anbefaler alle interesserte til å møte opp!