Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Månedens bilde for mai

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

Heidi-Marie Flatmo: Små trollan på Grohågen

Vår jury har nå kåret månedens bilde for mai: Heidi-Marie Flatmos bilde "Små trollan på Grohågen".

Vår jury, som ikke har hatt en enkel men desto mer tidkrevende oppgave, uttaler følgende:

Evenes' befolkning har sendt inn masse flotte bilder bilder i mai måned, og juryen og Evenes kommune oppfordrer til å fortsette å sende inn blinkskudd fra de fine sommermånedene.

For mai er det Heidi-Marie Flatmos "Små trollan på Grohågen" som stikker av med seieren som det beste månedsbildet. Heidi-Marie har fanget og fått fremhevet en trolsk stemning. Bildet er teknisk godt gjennomført og det er befriende å se et naturbilde som byr på innhold ut over å være avfotografert naturstudie.

Juryen ønsker også å gi hederlig omtale til Liv Karlsens "Framtidas stjerne". Fotografen har klart å fange et øyeblikk av formidabel innsats, kraft og styrke i miniatyrformat. Innholdet oppveier at det fototekniske har litt å gå på.

Juryen har bestått av Unn Kristin Laberg (leder) og Robin Lund.

Herfra gratulerer vi Heidi-Marie, som i tillegg til heder og ære kan spasere inn på rådhuset og hente seg et fritt valgt EvenesKrus. Bildet blir å pryde hjemmesiden en stund fremover,

Vi minner ellers på vår anmodning om å sende inn og dele dine sommerbilder fra Evenes. Send på e-post ( >>Klikk her,) så legges bildene fortløpende ut i albumet "Sommer 2011".

Og her har vi Framtidas stjerne:

liv karlsen: framtidas stjerne