Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Månedens bilde for april

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

Månedens bilde april

Liv Karlsens bilde Å nyte og vasse er vinner av månedens bilde for april.

Vår jury uttaler følgende om månedens bilder:

Liv Karlsens bilde av kråka som vasser i vann var et bilde juryen falt for. Bildet er dessverre uskarpt og kunne vært bedre beskjært, men fotografen har fanget et øyeblikk som ingen av de andre fotografene har maktet. Og nettopp øyeblikket ble avgjørende for juryens valg.

Hederlige omtaler: Hans Erling Hansen og Anette Nilssen har begge levert bidrag som juryen merket seg. Flotte naturbilder viser at de både behersker og har interesse for fotografering. Juryen har valgt ett bilde fra hver av de to: Hans Erling Hansens "Narvik» som viser fyrverkeri i Narvik og Annette Nilssens bilde av hotellskiltene i Bogen. Det siste er et eksempel på at fotografen ser noe alle andre ser – men ikke legger merke til. Annette Nilssen har helt klar en tanke bak bildene av skiltene som viser at det er tett med hoteller i Evenes.

Juryen, som består av Unn Kristin Laberg (leder), Robin Lund og Ragnar Bøifot, oppfordrer bidragsyterne om å levere flere «tett-på-mennesker-bilder» i mai.

Vi gratulerer Liv Karlsen som månedsvinner i april.

Og Liv Karlsen kan - i tillegg til at bildet pryder hjemmesiden hele mai - spasere inn på rådhuset å motta et EvenesKrus etter eget ønske.

Vil du se alle innsendte bilder for april, klikk >> her.

Herfra oppfordrer vi leserne til å sende inn bilder til konkurransen for mai. Disse vil på samme måte som april fortløpende bli lagt ut på bildearkivet her på hjemmesiden. Bilder sendes på e-post, klikk på denne lenken.