Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Stor gave til sansehagen

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

SansehagenLions Evenes stiller opp med storstilt gave til sansehagen ved ESB: De dekker 1/3 av materialkostnader til gjerde og påtar seg å sette dette opp på dugnad.

Gaven er større enn den kan synes ved første øyekast: Arbeidspenger til oppsett av gjerde rundt sansehagen vil fort overstige materialkostnadene om vi skal leie noen til dette arbeidet.

Herfra berømmer vi Lions, og takker hjerteligst.

Sansehagen er et samarbeidsprosjekt mellom kommune, næringsliv, lag og foreninger, privatpersoner og andre gode krefter. Sommeren 2010 ble flere blomsterbed opparbeidet og beplantet, og området ble fylt opp og grovplanert. Disse massene har nå satt seg over vinteren, og arbeidet kan fortsette i tiden som kommer.

Denne sommeren håper vi å få opp gjerdet, fortsette planering, lage gangstier, så til området og beplante. Øverst på ønskelisten står et lysthus, og utfordringen er herved gitt. Av hensyn til det videre arbeidet er det gunstig å se dette i sammenheng med planering og såing.

Arbeidsgruppen som står i spissen for d ette arbeidet - Blomsterpigerne - vi komme tilbake med fyldigere informasjon før sesongens arbeid begynner. De som ønsker mer informasjon kan kontakte gruppens kontaktpersom Hilde Helland, tlf. 975 34 864