Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Isfiskeflaks på Sundisen

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

isfiskevinner 2011 birger bertheussenru72

Lakså Grendelag melder at årets isfiskekonkurranse på Sundisen mellom Skogøya og fastlandet ble godt besøkt på en sjelden godværsdag mellom alle dager med snøbyger vi har hatt i det siste. Årets Isfiskevinner ble Birger Bertheussen.

Nærmere 90 deltagere ble registrert og i tillegg kom det mange bare for å oppleve den gode stemningen både på isen og på Lakså Grendehus, der det ble servert blant annet elgkjøttsuppe med timian samt fiskesuppe.

Førstepremien verdt 3000 kroner gikk til Birger Bertheussen som dro en torsk på vel fem kilo opp gjennom isen. Andrepremien verdt 2000 kroner gikk til Marvin Nyheim, og tredjepremien verdt 1000 kroner til Arild Fjellaksel.

I tillegg var det mengder med flotte premier som ble trukket på startnummer. Se oversikt i førstkommende EvenesNytt som legges ut på kommunens nettside i morgen.

- Lakså Grendelag ønsker alle velkommen til nytt isfiske neste år og takker alle som har bidratt til å gjøre dette til et av årets høydepunkter, avslutter Terje Bartholsen i Lakså Grendelag.