Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Hjelp oss å bli bedre

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

informasjonVi har spurt våre lesere om vi er flink til å informere om viktige saker. Flertallet mener det, men her er rom for forbedringer.

71 % mener at vi er flink til å informere om viktige saker, 59 % er helt enige og 12 % delvis enige.

29 % mener vi ikke er flink til  informere om viktige saker. 19 % er helt uenige i påstanden og 10 % delvis uenige.

Se undersøkelsen >> her.

Vi er selvsagt fornøyd med 71 % mener vi gjør en brukbar jobb, men her er åpenbart et forbedringspotensial.

I tillegg til at vi selv ønsker å prioritere ressurser på informasjon er dette faktisk et kommunalt ansvar. Kommunelovens § 4 sier at "Kommuner og fylkeskommuner skal drive aktiv informasjon om sin virksomhet. Forholdene skal legges best mulig til rette for offentlig innsyn i den kommunale og fylkeskommunale forvaltning"

Vi har åpnet for selvbetjent innsyn på hjemmesiden ved at >> postlistene offentliggjøres umiddebart, det samme gjelder for >> sakskart og møtebøker for politiske organ.

Våre hovedkanaler for ekstern informasjon er hjemmesiden og EvenesNytt som kommer ut hver måned og distribueres gratis til alle husstander i Evenes.

Vi ønsker med denne artikkelen å åpne for innspill og debatt om hvordan Evenes kommune kan bli enda bedre på utadretta informasjon. Gi dine innspill ved å legge en kommentar på linken "Legg til kommentar" under denne artikkelen eller send en e-post. Ønskes det å gi mer anonyme synspunkter kan postkassen utenfor rådhuset benyttes.