Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Evenes Turlag arrangerer dugnad

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Turlypemerking72

 

Lørdag 11. september blir det arrangert stor dugnad med stikking og merking av turløypene i området Butind - Tverrfjellet – Sauen.

Dette er et område som hittil ikke har vært godt nok merket, og Turlaget har hatt dette arbeidet på arbeidsplanen ei tid. Denne lørdagen meldes det stabilt, godt vær og Turlaget håper at riktig mange vil møte opp og få gjort dette viktige arbeidet.

De som vil delta må melde seg på til løypeutvalgets leder, Roald Bakkebø, tlf. 913 15 327. Han vil også gi nærmere opplysninger om oppmøtested og – tid.

- Vi regner med å starte nokså tidlig på dagen, og vi må dele opp i flere lag for å få merket så mye som mulig. I første omgang brukes røde stikker til å markere traseen for løypa. Disse er greie å bære med seg, men vi trenger minst 10 - 12 personer på denne dugnaden dersom vi skal rekke over det vi har planlagt å få til i denne omgang. Vi regner med å bruke det meste av dagen, så alle må ta med rikelig med mat og drikke samt høvelige klær, opplyser Einar Pettersen i Evenes Turlag.