Vår nye rådmann

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

bjorn tore aleneBjørn Tore Sørensen er tilsatt som ny rådmann i Evenes.

Tilsettingen ble gjort av et enstemmig kommunestyre i Evenes den 27.2.20:  Bjørn Tore Sørensen er tilsatt som ny rådmann i Evenes.

Han er i dag ansatt i Sametinget, men har lang kommunal erfaring. Han var i nesten to år konstituert som rådmann i hjemkommunen Skånland og økonomisjef samme sted siden 2001. Sørensen er utdannet revisor. Tilsettingen ble gjort av et enstemmig kommunestyre i Evenes.

- Jeg takker for tilliten kommunestyret har vist meg ved å tilsette meg i denne viktige stillingen og ser fram til å starte på en viktig jobb i en særdeles spennende kommune, sier Sørensen.

Det var sju søkere til stillingen som rådmann i Evenes da jobben ble lyst ut i januar.

-Vi har hatt en grundig og god prosess med solide søkere. Jeg er glad Bjørn Tore Sørensen har takket ja til å bli med Evenes kommune inn i en spennende fremtid, sier ordfører Terje Bartholsen.

Den nye rådmannen i Evenes har første dag på jobben 14. april.

Her gratulerer ordfører Terje Bartholsen (t.v.) vår nye rådmann Bjørn Tore Sørensen med kommunestyret i bakgrunnen.

ny radmann 500