Fagbrev - siste frist

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

fagarbeider

Evenes kommune starter med egen klasse for deg som ønsker å ta fagbrev.  Vi starter allerede fra 5. august 2019. Dette i samarbeid med Folkeuniversitetet i Nordland, Narvik.

Påmeldingsfrist er 12. juli.

Ønsker du å melde deg på eller har du spørsmål i forbindelse med undervisningen, ta kontakt med Folkeuniversistetet.

Fagbrev kan være:

• Anleggsmaskinfører

Kurset passer for deg som har allsidig erfaring som maskinfører og vil ha fagbrev. Du lærer blant annet om bruk, håndtering og vedlikehold av maskiner, arbeidsplanlegging, nivellering og stikking, sprengning, masseberegning. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

• Betongfagarbeider

Kurset passer for deg som har erfaring fra produksjon og montering av plasstøpte og prefabrikerte betongkonstruksjoner og vil ha fagbrev . Du lærer om materialer, produksjon, planlegging, tegning- og konstruksjonsforståelse.  Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

• Byggdrifter

Byggdrifter er utdanningen for deg som har allsidig erfaring som vaktmester/byggtekniker og vil ha fagbrev. På kurset lærer du mer om drift, kontroll og ettersyn av bygninger og installasjoner. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat.

• Renholdsoperatør

Kurset passer for deg som har allsidig erfaring fra renholdsbransjen, og vil ha fagbrev. Du lærer mer om kjemikalier, utstyr, planlegging og kalkulasjon, service og kundebehandling. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat.

• Rørlegger

Kurset passer for deg som har allsidig erfaring fra rørleggerbransjen, og vil ha svennebrev. Du lærer mer om utstyr og materialer, tegningsforståelse, planlegging og kalkulasjon, service og kommunikasjon. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat.

• Tømrer

Kurset passer for deg som har allsidig erfaring som tømrer, og vil ha svennebrev. Du lærer mer om konstruksjon og montering, tegnings- og konstruksjonsforståelse, planlegging og drift, service og kommunikasjon.  Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat.

• Vei- og anleggsarbeider

Kurset passer for deg som har allsidig erfaring fra vei- og anleggsarbeid, og som vil ha fagbrev. Du lærer om arbeidsplanlegging og kvalitetssikring, stikking og oppmåling, rigging, bygging og drift.  Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat.

• Helsefagarbeidersykepleier

Helsefagarbeider er for deg som har allsidig erfaring med å gi hjelp, pleie og omsorg, og ønsker fagbrev. Du lærer om fysisk og psykisk helse, kommunikasjon og samhandling og yrkesutøvelse. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat.

Velkommen til Folkeuniversitetet i Bogen