Ledige stillinger skole

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

snaufjelletTovås

Det er ledige stillinger ved Evenes skole med ca.150 elever fra 1.-10.klasse.

EVENES KOMMUNE – Kanskje den mest spennende kommunen å jobbe for akkurat nå. Vi ligger midt mellom Harstad og Narvik og blir vertskap for mer enn 500 nye statlige stillinger i forsvaret. Det investeres for over 4 milliarder på Evenes flystasjon, og næringslivet følger opp med ytterligere investeringer i næringsvirksomhet. Vi kan by på flotte naturopplevelser rett utenfor stuedøra, med spektakulær natur rundt oss på alle sider. Evenes kommune har 1400 innbyggere og har et stort og sterkt engasjement i frivillige lag og foreninger. Vi er kommunen som garanterer gode naboer. (Foto: Stig Walter Tovås)

Evenes skole er en 1-10 skole med 9 klasser.Kommunen setter nå spaden i jorda og bygger ny skole som skal stå ferdig sommeren 2020. Året etter åpner vi vår nye flerbrukshall med basseng.
Skolen har et veldig godt arbeidsmiljø med et velutdannet personale (gjennomsnittsalder ca. 42 år).  Evenes kommune satser på etterutdanningstiltak for personalet og vi er Nordlands eneste kommune hvor samtlige som underviser, fyller kompetansekravene i kjerne fagene.
Satsingsområder de siste årene har vært og er vurdering for læring og trygt skolemiljø og nå satser vi på fagfornyelsen i tillegg.

1. Undervisningsinspektør 100%
Stillingen som undervisningsinspektør er ledig for oppsigelig tilsetting. Stillingen består av 50% administrasjon og 50% undervisning. Lønn etter avtale.
Du må være villig til å ta lederutdanning dersom du ikke har det fra før.

2. Lærerstillinger
Et antall lærerstillinger (midlertidige og oppsigelige) er ledige avhengig av pensjonering og ekstraressurser.
Fagbehov er norsk, musikk, tysk, små skolepedagogikk, og spesialpedagogikk.
Lønn og arbeidsvilkår etter avtaleverket.

Ytterligere informasjon kan fås hos rektor Kjersti Markusson tlf 48276049, epost:

Se også skolens hjemmeside.

Søknadsfrist 17.april 2019. Søknadsskjema her.