Barnehageplass

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

BarnehageBarnehageplass for året 2019-2020.  Ønsker dere barnehageplass "midt i opplevelsen" ?

Da oppfordrer vi dere på det sterkeste om å søke plass i de to flotte barnehagene våre!

Både Bogen og Liland barnehage ligger til i naturskjønne omgivelser, med både fjæra og skogen i gåavstand, og benyttes flittig.

Vi kan i blant annet tilby en spennende, lærerik og utviklende barnehagehverdag der lek, omsorg, inkludering og vennskap er i fokus. Begge barnehagene har felles satsningsområder; Språklig Kompetanse, Helsefremmende Barnehage og Trafikksikkerhet!

På kommunens hjemmeside finner dere nærmere informasjon i barnehagenes individuelle årsplaner!

Begge barnehagene tar i mot barn fra fylte 11. måneder. Barnehageplass tildeles fra nytt barnehageår, med oppstart i uke 34.

Benytt elektronisk søknadsskjema på Evenes kommunes hjemmeside.

Foreløpig søknadsfrist er 15.03.19

Vi imøtekommer deres søknad med glede!

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon

Styrer i Bogen barnehage, Tove Solberg: 941 70 411

Styrer i Liland barnehage, Linda Øyvor Østnes: 916 99 489