Komplisert brudd

kraneLedningsbruddet i Bogen omfatter også ledning under E10, dette gjør utbedringen vanskelig.

Mannskapene har holdt på i hele går og i natt med å utbedre skaden, og fortsatte arbeidet i morges. Ettersom ledningsbruddet også omfatter vannledning som går under E10, må denne utbedringen skje i samarbeid med og etter godkjenning av Vegvesenet.

Dette arbeidet planlegges nå, og i skrivende stund er det vanskelig å antyde med sikkerhet når skaden er utbedret. I mellomtiden har vi igjen åpnet vannet, slik at mesteparten av Bogen bør ha tilgang til vann. Dette er ikke en stabil løsning, og vannet vil uten varsel kunne bli koblet ut. Området vest for kraftforsyning har vann, og vi har lagt ut slange ved brannstasjonen hvor det kan fylles opp i kanner.

Ettersom hendelsen slo ut UV-rensingen, er det kokepåbud inntil annen melding blir gitt.

Vi kommer tilbake med oppdateringer når vi vet noe mer. Vår Facebookside er nok mest oppdatert, bidra gjerne til å informere kjenninger som ikke er på nett eller sosiale medier.