Tilstandsrapport grunnopplæring 2017

skoleHer er årets rapport om tilstanden i grunnopplæringen.

Rådmannen har avgitt sin årlige rapport til kommunestyret om tilstanden når det gjelder opplæringen i grunnskolen i Evenes. Rapporten skal først og fremst være et redskap for utvikling av kvalitet i skolen. Da er det viktig at flere enn kommunestyret drøfter rapporten, og mulige forslag til forbedringer.

Rapporten viser at vi har jevnt over har gode resultater.på elevundersøkelsen, eksamensresultater, grunnskolepoeng og overgang til videregående opplæring, På noen områder ligger vi under fylkes-og nasjonalt nivå. Nasjonale prøver viser at resultatene varierer over år. Det samme gjør eksamensresultatene.

Resultatene viser at det fortsatt må være fokus på lesing og regning som grunnleggende ferdighet i alle fag, og allerede fra 1.årstrinn.

Last ned rapporten her:  pdf Tilstandsrapport grunnskolen 2017 (1.73 MB)

Vi håper flest mulig deltar i drøftinger om utvikling av grunnskolen. På hjemmesiden kan det gjøres ved å legge til kommentarer under denne artikkelen.

Kommunestyret skal behandle rapporten i kommende møte 14.12.2017.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode