Planlegger søkes

ArkitektI Evenes og Tjeldsund kommuner har vi ledig fast stilling som arealplanlegger/avdelingsingeniør.

Vi søker derfor en medarbeider som har lyst til å arbeide med kommunalt planarbeid. Stillingen vil i tillegg innebære arbeidsoppgaver som; prosjektarbeid, reguleringsplanlegging, kartarbeid og saksbehandling etter plan- og bygningsloven m.m. Stillingen er 100 % og med tiltredelse snarest mulig.

Kvalifikasjoner:
Utdannelse som ingeniør innen bygg og anlegg, eller annen relevant universitets-/høgskoleutdannelse. Lang relevant praksis kan eventuelt kompensere for høyere utdannelse.
Erfaring fra arealplanlegging eller annet planarbeid etter plan- og bygningsloven.
Dokumentert erfaring fra kommunal saksbehandling og kunnskap om offentlig forvaltning og relevant regelverk.
Gode IKT- kunnskaper og erfaring fra bruk av kart- og planleggingsverktøy.
God skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Vi kan tilby spennende, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et godt og uformelt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale.

Evne til kommunikasjon og samarbeid, fleksibilitet og personlig egnethet vektlegges. Søker må ha førerkort klasse B. Ansettelse i henhold til lover og avtaleverk.

Nærmere opplysninger om stillingen ved henvendelse til Tjeldsund kommune telefon 76 91 91 00 eller plan- og utviklingssjef Ole Øystein Lindebø telefon 992 95 475.

Søknadsfrist: 16. november 2017.

Søknader sendes elektronisk via Jobb Norge >>her