Trafikksikkerhetsdag 2017

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

2017 ordforer 600Ordfører Svein Erik Kristiansen oppfordrer igjen til å ha fokus på trafikksikkerhet. Evenes kommune som trafikksikker kommune har vedtatt en årlig trafikksikkerhetsdag og i år er dagen lørdag 9. september.  Arrangementet skjer på rådhustunet.

Trafikksikkerhetsdagen er lørdag fordi vi håper foresatte/voksne kan ta med sine små eller store håpefulle for å få informasjon om trafikksikkerhet, samt delta i konkurranse.  Det vil bli en test av trafikk-kunnskapene til quiz-lag og da med fokus på sykkelen i trafikken.  Les mer her om det.  Laget må ha et navn og bestå av minimum 1 voksen og 1 barn/ungdom.

I tillegg vil det bli testet barnas ferdighet på sykkel.  Flotte premier og ordføreren viser på fotoet noe av premiene.

Våre politikere er invitert til å fortelle om trafikksikkerhet og spesielt har vi fokus på de mange fartssyndere på E10 gjennom vår kommune.  Bilforhandlere er invitert til å vise det nye innen teknologi-utvikling som kan bidra til økt trafikksikkerhet.  Norbil AS i Harstad har gitt beskjed om at de kommer med flere modeller og vi håper fortsatt på at flere forhandlere kommer til Bogen.

Programmet er:

Kl. 11.00 -

Velkommen ved sekretær i Evenes Trafikksikkerhetsutvalg, Per-Kaare Holdal

- trafikksikkerhet i Evenes ved Svein Nilsen, Senterpartiet og medlem i Evenes formannskap

- åpning bilutstilling

Kl. 11.00 - 11.30 Påmelding quiz og sykkelferdighet

Kl. 12.00 Start quiz

Kl. 13.00 Start sykkelferdighet - ta med sykkel og hjelm

Kl. 14.00 Premieutdeling med 2 stk. sykler ( 1 senior og 1 junior), sykkelhjelmer og refleksvester.

Velkommen til alle sammen.

Husker du trafikksikkerhetsdagen 2016 ?  Liland skole, politi, sykebil og vårt redningsmannskap gjorde en flott innsats.  Video del 1 og del 2 her.