Storlyging på Liland brygge

StorlygingKystlaget er først ute med sommerens større aktiviteter, og inviterer til Storlyging på brygga 1. juli.

På Storlygaraftenen stiller ingen ringere enn Atle Smedsund, Kai Kiil og Tor Hamnes. Alle tre bør være kjente fjes fra rorbua.

Kystlaget opplyser at billetter enkelt kan Vippses ved å bruke nr. 92297. Ønsker du mer handfast bevis på billetten, kan den kjøpes hos Joker Liland og hos Ofoten sparebank i Evenes, Narvik og Ballangen.

- Storlyging??, utbryter en sterkt opprørt Atle Smedsund. Jeg kan bortimot langt på vei for det meste og i stor grad garantere at mesteparten er helt sant. Ja, egentlig alt sammen, og vel så det.

Herfra tar vi ikke stilling til utsagnet, men ser at den eneste muligheten til å finne det ut er å finne veien til brygga. Og som kystlaget selv sier: Tidligere Storlygaraftener har blitt utsolgt, så her kan det være lite lurt å vente for lenge.

Og det tror vi er helt sant,