Kvinner inviteres

Mte 1Også Evenes har garantert noen damer med gode ideer, disse kan lese mer her:

VINN Narvik inviterer både til kompetanseheving og nettverk.

Målet er å inspirere og motivere flere kvinner til å bli gründere ved å fjerne noen barrierer som gjerne gjør at damer ikke tar steget ut i gründerverdenen. VINN Narvik tar en individuell samtale med hver enkelt som melder seg på i forkant, så møtes vi på en workshop 20. og 21. juni og tilbyr veiledning sammen med Futurum i ettertid. I tillegg er det etablererkurs i Narvik til høsten som vi håper flere av deltakerne ønsker å gå videre på.

Her er informasjon som foreløpig er publisert. Programmet er straks klart, VINN venter bare på de siste bekreftelsene fra andre som skal være med. Kan blant annet nevne Brønnøysundregistrene, Futurum, Ofoten Sparebank, Narvikregionen Kvinnenettverk, Nav og damer som allerede har startet egen bedrift.

Prosjektet er finansiert av Nordland Fylkeskommune, og Ofoten Sparebank dekker egenandelen på 500,- per deltaker. Det er altså ingen kostnader for deltakerne, sett bort i fra eventuelt reise og opphold til workshopen.

Her er info som vi har fått så langt:

Info kvinnenettverk
Program kvinnenettverk