stilling ledigVi trenger mer mannskap for å opprettholde god kvalitet på våre tjenester. Vi søker nå:

Pedagogiske ledere, 3 x 100 %

Våre to flotte barnehager har behov for tre faste stillinger som pedagogisk leder. En stilling i Bogen barnehage og to stillinger i Liland barnehage

Vi ønsker engasjerte, ansvarsbevisste personer, som jobber selvstendig, har gode samarbeidsevner og er en god positiv rollemodell for barn og voksne. Du må kunne samarbeide til det beste for barn, foreldre og ansatte i barnehagen. Videre må du kunne veilede og motivere dine medarbeidere i det pedagogiske arbeidet.

Krav til kompetanse:
3-årig barnehagelærer utdanning eller 3-årig høyskoleutdanning med videreutdanning i barnepedagogikk. Vi oppfordrer alle kandidater til å søke uansett kjønn, alder, eller kulturell bakgrunn. Må beherske norsk.

Nærmere opplysninger om stillingene i barnehagene fås ved henvendelse til Tove Solberg i Bogen barnehage eller Linda Østnes i Liland barnehage.

Liland skole, vikariat

Liland skole er en 1-10 skole med ca 145 elever. Under forutsetning av forlenget permisjon kan det bli ledig inntil 100 %  vikariat som lærer.

Fagbehov er norsk og tysk.

Kontaktpersoner er rektor Kjersti Markusson eller undervisningsinspektør Marianne Veding

Evenes omsorgssenter:

Evenes omsorgssenter har 20 sykehjemsplasser fordelt på to avdelinger, derav 8 plasser på skjermet avdeling. Omsorgssenteret har fokus på å skape en trivelig hverdag for våre beboere og har flere sosiale - og kulturelle tilbud til våre beboere.  Vi har pr tiden ledig følgende stillinger:

1) 100 % sykepleier fast stilling. Dagtid på hverdager, med jobb hver 3.helg. Dette er et resultat av kommunens arbeid med heltidskultur.

For stillingen er det viktig å ha gode datakunnskaper fordi du får ansvar for den elektroniske dokumentasjonen av våre pasienter. Stillingen tillegges ansvar for legemiddelhåndtering/medisinrom og oppfølging av laboratoriearbeidet

2) 80 % sykepleier fast stilling todelt turnus. Ledig fra ca 1.august.  2017.

3) 78 % sykepleier fast stilling todelt turnus. Ledig omgående.

Kvalifikasjoner:

• Stillingen krever sykepleierutdanning med norsk autorisasjon
  • Det er krav om godkjent politiattest
  • Du må ha sertifikat.
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig.

Lønn med 10 års ansiennitet som utgangspunkt for alle sykepleiere

Du vil som ansatt i helse- og omsorgstjenesten møte på mange utfordrende, varierte og spennende arbeidsoppgaver. Disse løser vi både som team og gjennom selvstendige beslutninger. Evenes er en liten kommune, hvor vi praktiserer gjensidig nærhet mellom ansatte og ledelsen. Vi er opptatt av å skape et raust og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi jobber for at helse- og omsorgstjenesten skal ivareta både bruker, pårørende og ansatte. Vi tilstreber å få rett person på rett plass, og vi ønsker oss medarbeidere som er interesserte i å være med på å utvikle egen arbeidsplass.

Nærmere opplysninger om stillingene på Evenes omsorgsenter fås ved henvendelse til Eli Strømsberg  eller Stine Fedreheim.

For samtlige stillinger skjer tilsetting i samsvar med lover, reglement og gjeldende tariffavtale.

Søknad sendes på elektronisk skjema som hentes her: default Søknad om stilling

Søknadsfrist er 23.mai 2017.