Bredbånd Liland og Bogen ?

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

fiber

Evenes kommune har gjennomført info-møter i Bogen og Liland for å undersøke behovet for høyhastighetsnett i Lenvik/Bogen og Dragvik/Liland.  Det var god oppslutning på begge stedene, men fortsatt er det mange som ikke har meldt sitt behov.  Har du fått meldt i fra ditt behov for bredbånd ?

Evenes kommunes gjennomførte møtene for å videreformidle interessen til bredbåndsleverandør.  Det vil si at dess flere som melder fra om et reelt behov, jo større er sjansen for at også Bogen- og Liland-områdene får høyhastighetsnett (bredbånd).  Så har du enda ikke meldt ditt behov kan du gjøre det på understående skjema.  I denne sammenheng kan å sitte på gjerdet føre til at det ikke blir noen utbygging.  Frist er fredag 17.2.

.

Relatert artikkel